Produkter for glanbia mozzarella (3)

Iberisk ost i porsjoner

Iberisk ost i porsjoner

Iberisk ost er en presset ost laget av en blanding av tre typer melk (ku, sau og geit). Det er den mest populære osten i Spania, og i henhold til proporsjonene fastsatt i avsnitt 4 i vedlegg I til kongelig dekret 262/2011, av 28. februar, som godkjenner kvalitetsnormene for oster og smeltede oster. All ost som markedsføres med betegnelsen "Iberisk", må være laget med fersk melk i følgende proporsjoner: maks 50 % melk fra ku, minimum 15 % melk fra geit og minimum 15 % melk fra sau. Den produseres hele året. Vi skiller mellom semi-modnet og modnet ost basert på modningstiden. Den første har en modningstid på én til tre måneder, presset pasta, kompakt masse men ikke lukket, med små hulrom over hele snittet og en halmgul farge på en elfenbensbakgrunn, på grunn av blandingen av de tre melkene. Den modnede osten har en modningstid på tre til seks måneder.
Rocinante Geitoster

Rocinante Geitoster

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk. Myk Geitost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Geitost Rocinante - Modnet i 1 måned.
Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.